Greenleaf Engineering

GreenLeaf Engineering BV is gespecialiseerd in engineering activiteiten in de internationale telecom markt, voor vaste en mobiele netwerken. Onze domein expertise en ervaring in de communicatie sector stellen ons in staat om toekomst-vaste oplossingen te leveren.

Engineering Fixed Telecom netwerken

Wij verzorgen services voor ondergrondse infrastructurele projecten en netwerken. Na gedegen onderzoek komen onze opdrachtgevers niet voor verrassingen te staan. Van tracé bepaling en het aanvragen van vergunningen tot de ontwikkeling van ontwerptekeningen. Hierdoor vermijden wij tijdens de uitvoering risico’s en mitigeren wij daarmee vertragingen en kosten. Desgewenst kunnen wij samen met onze dochteronderneming in India altijd de benodigde kwantiteit en kwaliteit leveren.

Network
Engineering

Voor een aantal toonaangevende operators in Benelux en Duitsland ontwikkelen wij het netwerk binnen diverse netwerk layers. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers in hun digitale transformatie met behulp van hoogwaardige technologieën zorgen mede dat de doelstellingen van onze opdrachtgevers worden behaald.

Neem contact op met één van onze consultants

1
Step 1


keyboard_arrow_leftPrevious

Nextkeyboard_arrow_right