Advies en consultancy

Wij leveren advies en consultants op alle niveaus die binnen uw organisatie tijdelijk of voor langere termijn kunnen worden ingezet om uw organisatie te ondersteunen. Onze consultants beschikken over ruime ervaring en specialistische vakkennis, vergaard in de afgelopen 25 jaar binnen de telecom sector.

Constructie van infrastructuur

Wij realiseren succesvolle FttH en FttS netwerken voor diverse opdrachtgevers volgens de gewenste specificaties middels graaf-, boor- en frees technieken. Daarnaast voeren wij blaas-, las- en meetwerkzaamheden met hoogwaardige apparatuur die de kwaliteit van het signaal waarborgt. Ons team installeert, activeert en certificeert de eindklant op het netwerk.  Het opleverproces is voor veel uitvoerders een onderbelichte projectfase, maar voor ons een cruciaal onderdeel voor het tijdig en kwalitatief opleveren van elk project.

Management

Onze professionals hebben jarenlange ervaring opgebouwd bij netwerk eigenaren, vendors en aannemers in binnen- en buitenland.  Wij zijn snel in staat om de behoefte van de klant pragmatisch om te zetten naar meetbare resultaten. Turn-key management is een genetisch onderdeel van onze organisatie. Wij zijn zeer gefocust op het leveren van dienstverlening die een benodigde time-to-market garandeert.

Neem contact op met één van onze consultants

1
Step 1


keyboard_arrow_leftPrevious

Nextkeyboard_arrow_right